Kritikák, ajánlók

Nagyon köszönöm a kritikát. Remélem ti is rendeltek tőle, mert ez a lány eszméletlen gyorsan dolgozik, ráadásul aprólékos munkát végez. :3 Rámutatott rengeteg hibámra, amit remélem idővel csak-csak ki tudok majd küszöbölni. Hogy az oldalról is mondjak valamit, szerintem az egyik ( hanem ) legjobb design blog. Nagyon tehetséges designerek vannak rajta, szóval muszáj benéznetek ide! Arigatou.


Ezer hálám Estell, nem tudom elmondani mennyire örülök, hogy elmondtad a véleményed. Szeretném, ha legalább egyszer benéznétek az oldalra, mert a lányok csodás munkát végeznek, megérdemlik a dicséretet. Ugyan nem design blog, de vállalnak könyvborítót, fordítást, kritikát, történeteket. Kevesen néztek fel ide, ami szerintem bunkóság, mert alapos munkákat végeznek. Arigatou.

Life Next To Us: Beatles_Lány
Huh, nem is tudom mit mondhatnék. Sok mindent kell még kijavítanom holnap reggel, és jelenleg csak ezen kattog az agyam, bocsánat, ha nem lesz annyira terjedelmes szöveg. Az észrevett bakik nagy részét nem is gondoltam, hogy lehet hiba, de úgy látszik olvasói szemmel rengeteg zavaró tényező volt az első fejezetben. Ajánlom, hogy rendeljetek tőle és a barátnőitől is, nem fogjátok megbánni, már ha meg lehet bánni egyáltalán egy kritika rendelést. Arigatou. 

Ez a kritika igazából nem volt szándékomban, csak egy félreértésből született. Ennie blogját már régóta követem és kértem tőle egy cserét, amit ő úgy fogott fel, hogy kritikákat írunk egymásról. Mindenesetre nagyon megörültem a kritikának, ezer hálám, hogy megírtad, nemsokára én is megcsinálom, de először a második fejezetet kell megírnom. Arigatou.

Kritika #5
Critiche di Nessa: Nessa 
Nessa szerintem az egyik legjobb kritikus, eddig minden blogomra kértem tőle kritikát. Sokat segített, talán épp emiatt a kritika miatt kezdtem újra a történetet. Azt hiszem észrevehető, hogy a párbeszédekkel van a legnagyobb gondom, remélem sikerülni fog minden hibámat kiküszöbölni. Arigatou. 
 
Szatti ugyan ajánlónak nevezi ezeket a bejegyzéseket, de számomra egy kisebb kritikával ér fel. Mit jelent egy ajánló? Azt, ha kiemeled a jó dolgokat és ösztönzöd az olvasót, hogy olvassa el. Nekem Szatti szösszenet inkább segítő jellegű volt, mintsem agyondicsérés, mint másoknál. Köszönöm a gyors munkát. Arigatou.
Ölel,
Kanna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése